~WR][RK~

CLAN DEAD
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in
ChroniXradio!
ChroniX Radio - Loud & Clear
NS Download
Buy NS now to play on our servers

Share
 

 Suomeksi

Go down 
AuthorMessage
Elysia_1-Admin
Supreme Admin
Supreme Admin
Elysia_1-Admin

Number of posts : 967
Age : 45
Localisation : Aalborg, Denmark
Registration date : 2007-06-06

Suomeksi Empty
PostSubject: Suomeksi   Suomeksi Icon_minitimeMon Mar 09, 2009 6:50 pm

1. Ei, älä koskaan tapa omiasi: TEAM KILL (TK). On kuitenkin mahdollista tappaa omia 8 kertaa vahingossa (TK), jonka jälkeen sinut potkitaan pois serveriltä (KICKED) ja mahdollisesti kielletään (BAN).

2. Ei törmäilyjä (RAM) mihinkään! Ei yhtään! Tätä emme voi sietää ~WR][RK~:ssa ja se johtaa välittömästi potkuihin (KICK) tai kieltoon (BAN)!

3. Ei huijausta (GLITCH), spämmäystä (SPAM), hakkerointi (HACKING), pistejärjestelmän huijausta STAT PADDING tai mitään muuta, mikä antaa sinulle epäoikeudenmukaisen ja perusteettoman etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden. Selkokielellä, EI vilppiä!

4. Me Clan ~WR][RK~:ssa varaamme oikeuden POTKIA tai siirtää pelaajia ja antaa tilaa omille jäsenelle ja/tai jäsenille samaan ryhmään, kun he ovat verkossa. Jos et hyväksy tätä, poistu!

5. Komentajat eivät lennä, aja, hyökkää tai pelaa "yksinäisen suden" roolia. Komentajat KOMENTAA, helppoa ja yksinkertaista. Komentajat voi kuitenkin puolustaa omaa Titaaniaan; voi puolustaa millä tavalla vain niin kauan kuin pysyy omassa Titaanissa. Jos et noudata näitä sääntöjä sinut potkitaan pois serveriltä, että palvelin antaa tilaa komentajalle joka KOMENTAA. Voit myös suojata omaa tukikohtaa, mikä tarkoittaa, että voit hypätä alas tukikohtaan ja tappaa, mitä ikinä siellä lieneekään ja sitten palata välittömästi omaan Titaaniin.

6. EI TUKIKOHDAN RAISKAUSTA VALLOITTAMATTOMILLA TUKIKOHDILLA! Jos olet tiedustelija, voit tuhota komentajan lelut. Muutoin sinut potkitaan löydettäessä.

7. Jos olet vierailulla meidän serverillä jäsenenä muusta klaanista, älä rekryä jäseniä. Se on meidän serverimme, meidän kotimme, käsittele sitä kuten haluaisit omaasi käsiteltävän. Kiitos.

8. Pidä kielenä joko Englanti, Tanska tai Suomi. Jos sinun täytyy kirjoittaa omalla kielelläsi, pidä se mahdollisimman lyhyenä. Kiitos.

9. Pelatkaa ryhmissä. Tämä on joukkue peli, niin pelaa siten. Jos et liity ryhmään sinulla on mahdollisuus tulla vaihdetuksi vastustajan puolelle joko tasapainon vuoksi tai rangaistuksena ei liittymisen johdosta.

10. Älä koskaan (KICK VOTE) äänestä tai kapinoi ~WR][RK~:n jäsentä vastaan. Sinut potkitaan välittömästi ja ilman mahdollisuutta selittää!

11. Liikemiinat ja räjähteet ovat kiellettyjä titaanin suojalla AINA! Sinut potkitaan välittömästi ilman varoitusta jos laitat niitä suojalle.

12. Minkäänlaiset räjähde-autot eivät ole sallittuja, tämä kuuluu osana sääntöön numero 2 ja johtaa varoitukseen ja mahdollisesti sinut potkitaan serveriltä.

_________________
"Some men see things as they are and say why- I dream things that never were and say why not"
-- George Bernard Shaw
Suomeksi Elysia_1_player_37561
Back to top Go down
http://www.wrrk.dk
 
Suomeksi
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~WR][RK~ :: Public Forum :: Battlefield 2142 :: Server Rules :: Suomeksi-
Jump to: