~WR][RK~

CLAN DEAD
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in
ChroniXradio!
ChroniX Radio - Loud & Clear
NS Download
Buy NS now to play on our servers

Share
 

 Dansk

Go down 
AuthorMessage
Elysia_1-Admin
Supreme Admin
Supreme Admin
Elysia_1-Admin

Number of posts : 967
Age : 45
Localisation : Aalborg, Denmark
Registration date : 2007-06-06

Dansk Empty
PostSubject: Dansk   Dansk Icon_minitimeSat Mar 14, 2009 10:03 pm

1. Du må ikke team kill (TK). Uheld sker, så efter 8 (TK) vil du blive SMIDT AF SERVEREN og højst sandsynlig blive BANNED.

2. Ingen form for RAMMING! Det bliver ikke toleret af Clan ~WR][RK~ og medfører øjebliklig KICK eller BAN!

3. Ingen GLITCHING, SPAMMING, HACKING STAT PADDING eller andre ting der giver dig en unfair fordel mod de andre spillere. Sagt på en anden måde, INGEN SNYD!

4. Vi. Clan ~WR][RK~ forbeholder os ret til at KICK eller flytte rundt på spillere, for at give plads til egne medlemmer, og sætte dem på samme hold når de kommer online. Er du ikke enig, så SMUT.

5. Kommandøren må ikke flyve, kører, angribe eller spille ”Lone Wolf”. Kommandøren ”COMMAND” .såre simpelt.
Kommandøren må godt forsvare hans egen Titan med alle midler, så længe han bliver om bord på Titanen. Bliver disse regler ikke overholdt, vil de blive SMIDT af serveren for at gøre plads til en Kommandør der vil COMMAND. Du må godt forsvare din ”UNCAP” Base. Det vil sige du må hoppe ned på basen og forsvare, min skal OMGÅENDE tilbage på Titanen.

6. INGEN BASE RAPE I UNCAPS! Hvis du er Recon, Må du gerne base rape, alle andre soldater må IKKE, Du vil blive KICKED hvis det bliver set.

7. For de Claner der besøger vores server, rekrutere ikke til jeres Clan. Det er vores server, vores hjem, vær venlig og respektere dette som var det jeres egen. På forhånd tak.

8. Hold sproget på enten Dansk, Engelsk eller Suomi, Hvis du skal skrive på dit eget sprog hold det til et minimum. tak

9. Gå ind i en gruppe. Dette er et gruppe spil, så spil som et. Hvis du ikke hopper ind i en gruppe, er der en chance for at du bliver flyttet til det modsatte hold. Enten på grund af at få balance på holdene, eller som straf for ikke at gå ind i en gruppe.

10. Sæt aldrig en KICK afstemning i gang mod en fra Clan ~WR][RK~. DU VIL BLIVE SMIDT AF SERVEREN, med det samme uden nogen chance for at forklare dig.

11. Motion mines, Demo paks er ikke tilladt at sætte på Titan skjoldet! Du vil blive smidt af serveren hvis og når det bliver opdaget uden varsel.

12. INGEN RDX kørertøjer af nogen slags, det falder under regel 2 og vil medfører en advarsel. Hvis dette gentager sig vil du blive smidt af serveren.

_________________
"Some men see things as they are and say why- I dream things that never were and say why not"
-- George Bernard Shaw
Dansk Elysia_1_player_37561
Back to top Go down
http://www.wrrk.dk
 
Dansk
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~WR][RK~ :: Public Forum :: Battlefield 2142 :: Server Rules :: Dansk-
Jump to: